Afgelopen weken is er enorm veel werk verzet om -met het inpassen van de JO19 in de selectie- alsnog de nacompetitie voor het eerste elftal te ontlopen. Ondanks de goede progressie van het team is de nacompetitie een feit. Het nipte verlies afgelopen zaterdag tegen nummer 5 FC Castricum (2-3) geeft veel vertrouwen naar de nacompetitie.

Veel respect voor de jonge generatie Zetters (gemiddelde leeftijd 21) en de technische staf, die samen met de huidige spelers, ziel en zaligheid hebben gegeven en de basis hebben gelegd voor de komende seizoenen. Een herkenbare (jonge) selectie uit de eigen gelederen. Aanstaande zaterdag 11 juni om 14.30 uur speelt het eerste elftal de eerste nacompetitie wedstrijd tegen Eemnes. Kom vooral deze jongens aanmoedigen, zij kunnen jullie steun goed gebruiken!

De nacompetitie is een afvalschema. De winnaar van de wedstrijd op 11 juni, speelt hoogstwaarschijnlijk 14 juni tegen de winnaar DZS/de Spartaan, de winnaar daar weer van speelt op 18 juni op neutraal terrein de laatste wedstrijd.