Kom voetballen bij de leukste en mooiste club van de Zaanstreek!

ZCFC (Zaandamse Christelijke Football Club) of wellicht beter bekend als het Zaans Oranje is de zaterdagvoetbalclub waar sinds 1931 gezelligheid, respect en prestatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. ZCFC kent een rijke historie in de Zaanstreek en isopgericht op 13 mei 1931. Sinds 1979 is ZCFC gevestigd op het sportcomplex Kalverhoek met halverwege 2015 onze nieuwe buren AZ.

Het sportcomplex: Vanaf het voorjaar van 2016 beschikt ZCFC over 3 splinternieuwe wedstrijdvelden -waarvan 2 verlichte kunstgrasvelden- en een indoorhal die samen met AZ zal worden gebruikt. ZCFC en AZ bespelen gedeeltelijk gezamenlijk de velden. De vereniging heeft een riante kantine en 12 kleedkamers.

Halverwege 2019 telde de club circa 600 leden verdeelt over 21 elftallen: 11 jeugdteams, een vrouwen 30+ team (vrijdagavond), een G-elftal, een veteranen 45+ team, en 7 seniorenteams. ZCFC is de grootste zaterdagvereniging in de Zaanstreek.

Het eerste elftal speelt in de derde klasse zaterdag van het district West I (2018/19).

Algemeen

  • Alle (jeugd)teams worden door de vereniging voorzien van materialen
  • Ieder jeugdteam beschikt over een jeugdtrainer (door de vereniging aangesteld)
  • ZCFC heeft een poule van scheidsrechters/vrijwilligers die nagenoeg alle wedstrijden van arbitrage voorzien
  • Alle trainers beschikken over een VOG verklaring, daarnaast is ZCFC mede-initiator van het initiatief ‘Een veilig Sportklimaat’ van de gemeente Zaanstad en is middels een vertrouwenspersoon hierbij aangesloten. Voor meer informatie: https://zcfc.nl/vereniging/vertrouwenspersoon/
  • ZCFC is een vereniging en bestaat bij de gratie van haar leden en vrijwilligers. Leden zullen dan ook worden gevraagd om kantine en/of bestuursdienst voor de vereniging te vervullen

Speciale actie voor onze bestaande leden:

  • ZCFC en AZ hebben een nauwe en goede samenwerking. Hierdoor beschikt ZCFC over 8 seizoenskaarten voor de wedstrijden van AZ en 10 seizoenskaarten voor jong AZ. De leden en vrijwilligers kunnen op kosten van ZCFC gratis naar de wedstrijden van AZ in Alkmaar of de wedstrijden van Jong AZ op de Kalverhoek. Per wedstrijd zijn hiervoor kaarten beschikbaar die te bestellen zijn via deze website.

Voor nieuwe jeugdleden:

  • Jeugdleden (tot en met 11 jaar) krijgen een bon voor een gratis trainingspak. Het trainingspak is gratis, mits je minimaal 2 jaar lid blijft.
  • De club beschikt over een eigen bus (9 personen) die op de wedstrijddagen voor ons G-team zal worden ingezet

IK WEET HET NOG NIET ZEKER!?!

Kom dan een keer vrijblijvend meetrainen en ontdek hoe leuk ZCFC als vereniging is.

Speciaal voor de jeugd: Wil je een keertje meedoen, stuur dan een mail naar jeugdbestuur@zcfc.nl. Een van de bestuursleden neemt dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.

LID WORDEN? KLIK HIER

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2018/2019

Senioren € 198.00
B-lid (spelend) € 144.00
C-lid (niet spelend) € 100.00
65+ € 66.00
G-team € 78.00
A-junioren € 132.00
B/C-junioren € 122.00
D/E/F-pupillen € 112.00
Mini € 25.00