Het is geen schande te verliezen van koploper Andijk, maar ZCFC was in de wedstrijd niet de mindere ploeg. Andijk speelt vanuit een stevige defensie vaak met lange ballen waar snelle spitsen wel raad mee weten. Ook tegen ZCFC was dit effectief.  Het werd 1-0 in de 7e minuut  van de wedstrijd na een snelle counter en in de tweede helft werd het in een vergelijkbare situatie binnen één minuut 0-2. Met name voor de rust kreeg ZCFC wel kansen, o.a. dankzij de snelle linksbuiten Bruce, maar geluk ontbrak. Andijk bleef met zijn snelle voorwaartsen wel gevaar stichten, maar ZCFC had vaak balbezit en bleef voor een beter resultaat strijden. Maar verdedigend gaf Andijk weinig weg en bovendien stond er ook nog een goede keeper. Net als tegen EVC was ZCFC voetballend niet de mindere ploeg, maar het is steeds samen te vatten in de woorden: net niet. Dat geeft alle vertrouwen in de nog resterende wedstrijden, zoals volgende week tegen Alcmaria Victrix uit.  

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Tom de Vos, Nick Bos, Chris Visser en Jasper Breedijk, midden Quint Rempt, Björn Keetbaas, en Merijn Esman, en voor Jens Winkel, Ruben Wooldrik, en Bruce Harrems. Na rust viel Maurits Groenhof in voor Chris Visser.  

We maakten overigens op deze zonnige lentedag de eerste overwinning van ZCFC 2 mee, en dat maar liefst met 7-1 tegen Opperdoes 2. Hulde aan Kjeld en zijn spelers!  Dat smaakt naar meer!