De JO15-1 heeft de goede seizoensstart een passend gevolg gegeven. Ook in de afgelopen drie wedstrijden werd de volle buit gepakt.
Eerste slachtoffer was ZOB. Dat maakte nog wel de openingstreffer, maar deze schade was snel gerepareerd. Elian, Jalon (2) en Emiel zorgden voor een ruststand van 1-4 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Dat pakte echter anders uit. Met nog 5 minuten op de klok was ZOB weer op gelijke hoogte gekomen, 4-4 ! Gelukkig bracht de onverzettelijk middenvelder Thomas met twee treffers, beide uit een hoekschop, ZCFC in extremis nog de verdiende winst, 4-6.
De weer er op kwam Marken op bezoek. Ondanks hun roemruchte verleden hadden de voormalige eilandbewoners niets in te brengen op de Kalverhoek. Met een nederlaag van 6-0 kon de terugreis worden aanvaard. Opmerkelijk: de ZCFC-treffers kwamen van zes verschillende spelers (Thomas, Maarten, Hidde, Elian, Lyndo en Emiel).
Dit weekeinde was SV Hoofddorp de tegenstander. Een zeer beperkte ploeg, die vooral met ongeoorloofde middelen probeerde ZCFC te bestrijden. Zo moest Yasha na enkele charges geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Franco uit de JO15-2. De invaller gaf meteen zijn visitekaartje af en ranselde vlak voor rust de 1-3 tegen de touwen. Emiel en Hidde tekenden de andere Zaanse doelpunten aan.
In de tweede helft was er echter geen houden meer aan voor de thuisploeg. Gestaag bouwde ZCFC aan een monsterscore en de teller eindigde uiteindelijk op 2-10. Franco (2), Emiel (2), Hidde (2) en Thomas bezorgden de scheidsrechter een lichte vorm van schrijfkramp.
Volgende week vervolgt de JO15-1 het bekeravontuur in Heemskerk. Daarna volgen de competitiekrakers tegen Zaandijk en KFC. Dan zullen we zien of de ploeg voor de titel kan blijven meestrijden.

De Vlaggeneur