Vandaag was de 4e wedstrijd van de competitie tegen Odin 59 JO11/4.

De vorige 3 wedstrijden werden vrij makkelijk gewonnen maar vandaag werd er wat meer tegenstand verwacht.

Odin 59  kreeg namelijk niet zo heel veel tegen doelpunten in hun voorgaande wedstrijden.

Na een goede warming up begonnen we aan de wedstrijd.

Vanaf het begin werd er door ZCFC wat slordig gespeeld. Waar de bal in de eerdere wedstrijden makkelijk rond gespeeld werd koste dit nu toch wat meer moeite.

Of het nu kwam door de harde wind of het vroege tijdstip van de wedstrijd.

Ondanks het slordige spel was ZCFC voetballend beter dan Odin 59. Dit resulteerde in meerdere mooie kansen maar helaas vond geen enkele bal het doel. Of de bal ging naast of de bal werd door de keeper van Odin 59 eruit gehaald die helaas voor ons goed stond te keepen.

Door een fout in onze verdediging kwam Odin 59 zelfs op een voorsprong. En dat is iets wat we deze competitie nog niet hadden meegemaakt.

Na een peptalk van de coaches ging ZCFC  de 2e helft vol in de aanval om minimaal een punt te halen.

Ook nu kreeg ZCFC een hoop kansen maar de meeste ballen werden  te slap ingeschoten of de keeper kon ze van de lijn halen.

10 minuten voor tijd kreeg ZCFC  een corner die hard laag voor het doel werd geschoten. Odin 59 kreeg de bal niet weg en een ZCFC speler kon zijn teen tegen de bal zetten. 1-1

ZCFC zette nog een tandje bij want het geloof in de winst was er weer.

5 minuten voor tijd werd de bal vanaf rechts diep gespeeld op onze spits en die wist met een hoog schot en een beetje hulp van de binnenkant van de paal de bal achter de doellijn te krijgen. 1-2

De spelers konden het niet geloven en vierde een feestje op het veld. Na een groot deel van de wedstrijd achter gestaan te hebben werd er nu binnen 5 minuten een voorsprong gepakt.

Odin 59 probeerde nog om terug te komen maar gelukkig voor ons lukte dat niet. Eindstand 1-2

Vandaag speelden we niet onze beste wedstrijd maar complimenten aan alle spelers dat ze tot het einde als team bleven knokken.

Voorlopig staan we bovenaan in de competitie met 28 doelpunten voor en maar 1 tegen. Er komen straks nog sterke tegenstanders aan maar we blijven er met zijn allen voor knokken.

En wie weet waar we staan aan het einde van de competitie.