Goede dag,

Dank voor uw betrokkenheid en medeleven rondom de herdenking van Willem Fontein.

Afscheidsdienst Noorderkerk
De kerkdienst zal plaatsvinden in de Noorderkerk te Zaandam aan de Heijermansstraat 127.
De dienst start om 11:00u. Vanaf 10:30u is de kerk open.

BLOEMEN
De wens van de familie is om de urn van Willem te omringen met fleurige bloemen. Wilt u een (onverpakte) bloem of groene tak meenemen? Bij aankomst in de kerk kunt u deze in een vaas plaatsen bij de urn van Willem.

LIVESTREAM
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de dienst bij te wonen, bestaat de mogelijkheid deze via een livestream te volgen via de link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1624-Protestantse-Gemeente-Zaandam-Noorderkerk/events/live

PARKEREN
Rondom de kerk zijn weinig parkeerplaatsen aanwezig. Wij verzoeken u zoveel mogelijk op de fiets te komen en ruim op tijd zodat de dienst om 11.00u van start kan gaan.

Afscheidsfeest ZCFC

Vanaf 13.15u tot 15:00u wordt een afscheidsfeest gegeven op locatie van de ZCFC (Zaandamse Christelijke Football Club) aan de Zuiderweg 72D te Wijdewormer. Vanuit de gemeente Zaanstad zal om 13:00u een erehaag gevormd worden vanaf de parkeerplaats. Wij verzoeken u hierop aansluitend een haag te vormen langs het pad tot aan het verenigingsgebouw.  We zullen het glas heffen om het leven te vieren en om Willem te eren in alles wat hij voor ons betekend heeft. Voor een lunch wordt gezorgd. Tussen 13.45u en 14.45u zullen een aantal sprekers de gelegenheid krijgen met ons allen mooie herinneringen te delen. Wilt u een bloem of mooie groene tak meenemen en heeft u deze nog niet in de kerk geplaatst? Bij aankomst in het verenigingsgebouw kunt u deze in een vaas plaatsen bij de urn van Willem.

Vanaf de kerk is het circa 15 minuten fietsen en 10 minuten met de auto naar ZCFC.

Voor beide bent u van harte uitgenodigd.

Graag aanmelden
In verband met de verwachte belangstelling verzoeken wij u zich aan te melden. Doe dit uiterlijk voor dinsdagmiddag 23 augustus 12:00u via deze link https://forms.gle/ccuKsEvBk9snxyJx9

We zien u graag donderdag 25 augustus a.s.

Warme groet, familie Fontein – Prada López