Met grote droefenis ontvingen wij vandaag het bericht dat Janny Klokman is overleden. Janny was een graag geziene gast bij ZCFC. Haar enthousiasme, openheid en betrokkenheid zullen wij langs de lijn gaan missen. Namens de hele vereniging wensen, wij Piet, Evelien, Rain, Irene & Martin, Sijs en Kik veel sterkte toe met dit zware verlies.

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde
Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten
Ik leverde het bewijs van mijn bestaan
Omdat, door het verleggen van die eene steen
De stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan

Met een glimlach op haar gezicht heeft mijn lieve vrouw, onze moeder en onze oma afscheid genomen van het leven.

Janny Klokman-Hilarius

12 januari 1945 -24 april 2021

De uitvaartplechtigheid en crematie zal op 3 mei in besloten kring plaatsvinden in Uitvaartcentrum Zaanstad.
Graag ontvangen wij uw condoleances en mooie herinneringen aan Janny per post of email.

Correspondentieadres:
Twiskeweg 67
1503 AA Zaandam
jannypiet@hotmail.nl