Na een lange voorbereiding is het dan bijna zover, de officiële opening van het ZCFC Panna-veldje. A.s. zaterdag, 5 september om 11.00 uur zullen we het veldje officieel openen en de naam bekend maken. Veel dank voor alle leuke naam-suggesties; vanuit letterlijk alle hoeken van Nederland (ook daar hebben we zeer betrokken oud-ZCFC-ers!) zijn er inzendingen binnengekomen.

De opening zal worden verricht door het oudste ZCFC-lid (Koos Meijer), de ZCFC-er met meeste lidmaatschapsjaren (Rinus Segveld) en het jongste lid van de club (Boaz Kraaij) onder de toeziende blik van de makers van het veld: de ZCFC veteranen.

Wij willen het Schipholfonds bedanken voor de financiële bijdrage. Bijzonder dankbaar zijn wij dat we dit voor onze jongste leden mogelijk hebben kunnen maken. Het Schipholfonds wil d.m.v. sport verbinden en sportief bewegen stimuleren. En verbinden doet het: het jongste en oudste leden van onze club. Voorwaarde voor een bijdrage was wel dat het door vrijwilligers moest worden aangelegd. En ook de verbinding was er bij de voorbereidingen: Mario kooi, Martin en onze veteranen hebben veel tijd en energie gestoken in de aanleg van het veldje.

Kortom zeer blij dat we a.s. zaterdag 5 september het veldje officieel mogen onthullen (uiteraard op 1,5 meter afstand).