Het G team van ZCFC ging afgelopen zaterdag met de spelersbus( waar vindt je tegenwoordig zulk een luxe) naar de koninklijke HFC in Haarlem. Via de A8 en A5 werd de chauffeur van achter uit de bus, door een speler via zijn mobiel naar  Haarlem geloosd.
Aangekomen in Haarlem bleek het eerste van de HFC een thuiswedstrijd te spelen in de tweede divisie. U begrijpt dat een parkeerplaats moeilijk was te vinden. Gelukkig bleek bij de ingang van het complex een parkeerplaats  voor invaliden.
Nadat de bus was geparkeerd en de spelers waren uitgestapt, vroeg de dienstdoende parkeerwachter ;” wat ik hier kwam doen op deze plaats”.” Dat lijkt me duidelijk” zei ik, toen ik hem op de spelers wees. Daar ik niet in het bezit was van een parkeerkaart, bleek de man onverbiddelijk. Dit kwam bij mij en de spelers niet koninklijk over.
De kleedkamer moesten we delen en bij terugkeer na de eerste helft bleek de kleedkamer niet op slot, ondanks het feit dat wij de kleedkamer hadden afgesloten. Gelukkig hadden de spelers hun kostbaarheden bij mij ingeleverd voor het geval dat.
En nu de wedstrijd: ZCFC startte furieus en overdonderde de tegenstander en stond in no time met twee nul voor. Helaas konden we de voorsprong niet vasthouden en trok HFC de wedstrijd naar zich toe, wat resulteerde in een 5-4 voorsprong bij rust. Na de rust werd het steeds onstuimiger, zowel in de atmosfeer als op het veld. De HFC bleek toch de betere ploeg, ook omdat ze veel vaker konden door wisselen. Uiteindelijk werd het weer zo slecht ,dat de scheidsrechter besloot
dat het genoeg was voor vandaag. De score was inmiddels opgelopen naar 11-5 in het voordeel van de HFC.
Jongens, het was voor mij een enorme ervaring en ik heb genoten van jullie enthousiasme en  prima voetbal.
Henk Luijendijk.