Het is een bewogen seizoen geweest, naast de impact van Corona en de daaruit volgende inhaalwedstrijden bij veel teams, ook de nodige trainerswissels bij de selectie. De VR 30+ zijn kampioen geworden, de MO13 heeft een geweldig toernooi gehad in Zeewolde waar ze eerste zijn geworden, de lol bij de jeugd en de senioren is na Corona weer langzaam maar zeker weer terug te vinden. Het piepte en kraakte om de elftallen rond te krijgen, maar het is ook dit seizoen weer gelukt. Veel dank aan iedereen die het weer mogelijk heeft gemaakt, jullie maken de vereniging!

Selectie
Het eerste elftal is het niet gelukt om zich te handhaven in de 3e klasse. Afgelopen dinsdag is nipt met 1-2 van Vva de Spartaan verloren. Er is gestreden tot aan de laatste minuut, maar het was helaas net niet voldoende. Een bewogen en bevlogen wedstrijd die veel vertrouwen geeft voor het volgende seizoen. Een diepe buiging heren!

Door de vele afzeggingen halverwege de competitie is ca. 2 maanden geleden besloten de volledige JO19 vervroegd door te schuiven naar de selectie. Dat resultaat mag er iig zijn: een erg jonge maar zeer talentvolle groep Zetters uit de eigen gelederen. Veel respect voor alle mannen die er de afgelopen weken de schouders onder hebben gezet en ook in het nieuwe seizoen op de velden bij Zet te bewonderen zullen zijn. Deze groep is de toekomst voor de club.

Met deze verschuiving zijn er ook spelers die afscheid hebben genomen/naar een andere club zijn gegaan. Wij wensen hen uiteraard veel plezier en succes bij hun nieuwe club.

Jeugd
Ook bij de jeugd is het seizoen succesvol afgesloten. Op 10 juni de open dag waar 65 deelnemers van binnen en buiten de club genoten hebben van een top-avond. De JO18-1 greep net naast de titel, net als de JO17-1. Voor het komende seizoen verwachten we dezelfde hoeveelheid teams (misschien 1 minder) te kunnen inschrijven bij de KNVB.

Senioren
Vorig seizoen hadden we al de primeur van het nieuwe 10e herenteam bij Zet, maar we mogen voor het nieuwe seizoen het 11e herenteam aankondigen. Een mix van oud Zetters en spelers van FC Zaandam die zich graag bij het Zaans Oranje willen aansluiten. Welkom mannen!

Daarmee zitten we wel aan de maximale capaciteit van het aantal seniorenteams: de groei van de vereniging word namelijk bepaald door het aantal beschikbare vrijwilligers (waaronder scheidsrechters), daarnaast willen we ook nog wat ruimte overhouden voor de jeugd. 15 seniorenteams (11 heren, 2 dames, 1x veteranen, en het G-team), 11 jeugdteams en de mini’s: we staan er prima voor.