Beste spelers, ouders, leden en geïnteresseerden,

Het einde van het seizoen nadert altijd weer even goed om te de spelregels rondom aanmeldingen en overschrijvingen/opzeggingen aan te stippen.

Aanmeldingen: dienen voor 15 juni (liefst ver daarvoor!) te worden gedaan. 15 juni is de uiterste overschrijfdatum van de KNVB, maar onze CLA (Chief Leden Adminstratie) vindt het erg prettig niet op het allerlaatste moment en tot diep in de nacht achter de computer te zitten om dit aan de KNVB door te voeren. Graag dus ver voor 15 juni alsjeblieft! Let op, dit geldt alleen voor potentiële nieuwe leden die of al hebben opgezegd bij hun oude vereniging of geen spelend lid meer zijn. Meer informatie is te vinden op: https://zcfc.nl/lid-worden/

Overschrijvingen naar een andere vereniging of opzeggen: Uiteraard zien we je liever niet als lid vertrekken, maar soms is het door omstandigheden niet anders. Indien je besluit je lidmaatschap bij ZCFC te willen beëindigen dan kun je, zoals is aangeven in het aanmeldformulier, je richten tot onze ledenadministratie. Per mail: klokhil@hetnet.nl, of schriftelijk naar het volgende adres: Twiskeweg 67, 1503 AA  Zaandam, ter attentie van de heer Piet Klokman. We stellen het op prijs als je bij de afmelding aangeeft waarom je je lidmaatschap wilt beëindigen.

Doe dit voor 15 mei van het lopende seizoen. Afmeldingen na deze datum zijn voor de vereniging zeer kostbaar: indelingen en het aanstellen van bijvoorbeeld trainers of aanschaf van materialen vinden plaats aan het einde van het seizoen en brengen dus voor de vereniging kosten met zich mee. Bij een afmelding na 15 mei zal ZCFC dan ook als uitgangspunt een jaar lidmaatschap in rekening brengen. Meer informatie is te vinden op: https://zcfc.nl/bedanken-of-overschrijven/

NB: andere Zaanse voetbalclubs hanteren nagenoeg dezelfde voorwaarden qua overschrijvingen en opzeggingen. Houd hier rekening mee!

  1. Beëindig je lidmaatschap bij ZCFC, zoals hierboven beschreven.
  2. Meld je aan bij de andere vereniging.
  3. Als de contributie, boete(s), kledingteruggave en dergelijke zaken afgehandeld zijn, meldt ZCFC je als speler af bij de KNVB.
  4. De door jou gekozen vereniging verzorgt dan de inschrijving bij die club.