Zojuist ontvingen wij onderstaand hartverscheurende bericht van Sanne en Wouter. Het gaat niet goed met hun vader, onze oud-speler en oud jeugdtrainer Andries Kramer. Zij hebben onze hulp heel hard nodig. Doneer en deel dit bericht vooral zodat Andries zo spoedig als mogelijk naar Duitsland kan en daar de behandeling kan ondergaan. Hiervoor is een speciale Facebookpagina opgericht: https://www.facebook.com/StrijdvanAndries/

Doneer (via Tikkie op de Facebookpagina https://www.facebook.com/StrijdvanAndries/ of op rekeningnummer, onderaan bericht) , deel dit bericht en help onze Andries, jullie hulp wordt enorm gewaardeerd.

Lieve allen,
Dit is Andries, onze lieve vader en fantastische man voor onze moeder. Hij is 54 jaar en velen zullen hem kennen als een zorgzame en fijne man in de omgang. Hij heeft al vele kwalen in zijn leven bestreden. 5 jaar geleden was er darmkanker bij hem geconstateerd die hij bevochten en overwonnen heeft. Daar achteraan kwam eind vorig jaar nog een heftige hart operatie die hij met veel moeite doorstaan heeft. Hiervan herstellende bleek dit allemaal nog niet genoeg en is er in juni dit jaar bij hem alvleesklier kanker geconstateerd. Hiervoor is hij ook de strijd aangegaan in Nederland voor deze kanker. Veel positieve berichten gekregen en het zware gevecht weer aangegaan maar uiteindelijk helaas na uitzaaiing, door meerdere ziekenhuizen, te horen gekregen dat dit niet meer te genezen is. Nu is er een behandeling mogelijk in Duitsland die de kanker kan bestrijden. Dit is een combinatie van een behandeling d.m.v. dendritische cellen en hyperthermie. In Nederland is dit in de onderzoeksfase, in Duitsland is dit al een tijd in de uitvoerende fase en een gebruikelijke behandeling.
Helaas omdat de behandeling in het buitenland is wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering.
Wij willen niet afhankelijk zijn van anderen, maar soms moet je je daar overheen zetten en bekennen dat het zonder hulp niet zal lukken.
Graag vragen wij via deze weg om een kleine bijdrage om onze vader hiermee nog een hoop van leven te kunnen geven. Wij weten dat dit een groot bedrag gaat zijn, €30.000, elke kleine bijdrage helpt ons op weg voor deze behandeling.
Delen is lief, voor het grootst mogelijke bereik hebben we jullie hard nodig.
Veel liefs,
Sanne en Wouter
Behandeling vader Andries
t.a.v. R. Kramer
NL24 ABNA 0886 0678 71

https://www.facebook.com/StrijdvanAndries/