Na de eerste twee nederlagen na de winterstop stond op 4 feb. de wedstrijd tegen Graftdijk JO11-1 op het programma.

Om achterin iets meer zekerheid in te bouwen werd door de coaches besloten om met een iets andere opstelling te spelen als in de voorgaande wedstrijden. De opstelling was 3-1-2. Ondanks dat het team voor het eerst met een middenvelder speelde pakte de opstelling in de eerste helft redelijk goed uit. De spelers waren er snel aan gewend. Doordat er een aanspeelpunt op het middenveld was kon ZCFC de bal wat beter in de ploeg houden.

Door de nieuwe speelstijl kreeg ZCFC in de eerste helft redelijk wat kansen maar helaas was het Graftdijk wat met 1-2 de rust in ging.

In de rust werd er door de coaches een compliment gegeven voor het goede samenspel en de hoop werd uitgesproken dat die ook in de tweede helft werd volgehouden.

Ondanks de goede hoop was het Graftdijk wat al snel in de tweede helft de 1-3 kon maken. ZCFC was duidelijk geschrokken van het snelle doelpunt en liet de koppies een beetje hangen. Graftdijk wist hun voorsprong uit te breiden naar 1-8 wat ook gelijk de eindstand was. Ondanks het harde werk wat ZCFC op het veld liet zien liep het samenspel niet meer zo soepel zoals in de eerste helft. Een oorzaak hiervan is dat je kon zien dat niet iedereen de conditie heeft om het een hele wedstrijd vol te houden. Dit is een punt waarop getraind kan gaan worden.

Spelers JO11-1: Wat de coaches heel goed vonden was jullie samenspel tijdens de eerste helft. Probeer dit zo vol te houden.

Ondanks de grote nederlagen is het belangrijk om toch positief te blijven. Kom allemaal weer lekker 2x trainen zodat we hopelijk binnenkort onze eerste overwinning kunnen behalen.