Heb je zin in een TE GEKKE start van je zomervakantie? Wil je een week op kamp zonder ouders, maar met een grote groep leuke leeftijdsgenootjes en leiders? Dan is GJC Zomerkampen precies wat je zoekt!

Wat is GJC?
GJC organiseert al ruim 65 jaar zomerkampen in Ommen (Overijssel) voor kinderen van 9 t/m 15 jaar uit de Zaanstreek. GJC bestaat uit twee kampen, waarbij A-kamp gericht is op kinderen van 9 t/m 12 jaar en B-kamp op kinderen van 13 t/m 15 jaar oud. Beide kampen beleven een fantastische week op Kampeerboerderij de Arendshorst, onder begeleiding van 21 knotsgekke leiders, waaronder een aantal ZCFC’ers!

Waarom jij dit spektakel niet mag missen?!

Iedere dag is een groot feest bij GJC. Van s’ ochtends samen ontbijten tot de gekste activiteiten gedurende de dag, zoals: vossenjacht, toneel, knutselen, voetballen, kampvuur, fietspuzzeltocht, dropping, bonte avond, playbackshow en nog véél meer! S’ avonds willen sommige kinderen de dag nog wel eens afsluiten door stiekem uit te breken in de hoop dat de leiders hen niet vinden. Dit is natuurlijk ten strengste verboden! ;-)

Wanneer is het?
Het A-kamp (9 t/m 12 jaar) vertrekt dit jaar als eerste kamp. Zij vertrekken op zaterdag 16 juli 2016 en komen terug op zaterdag 23 juli 2016. Wanneer A-kamp richting huis vertrekt, komt het B-kamp (13 t/m 15 jaar) aan om de week te starten. Zij vertrekken op zaterdag 23 juli 2016 en komen terug op zaterdag 30 juli 2016.

Let op! Vanwege het grote succes bij de inschrijvingen voor A-kamp, zijn er dit jaar extra plekken gecreëerd! Ook bij B-kamp zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

GJC is echt een ervaring die je nooit zal vergeten! Vind je het nog spannend om je alleen in te schrijven? Schrijf je dan in met een vriend of vriendin, dan zorgen wij dat jullie bij elkaar in het groepje komen. Misschien is dat NOG leuker!

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van GJC Zomerkampen: www.gjczomerkampen.nl. Volg ons op Facebook voor foto’s, filmpjes en meer, of schiet een van de volgende leiders aan bij ZCFC: Aart, Dorrel, Gersom, Remco, Marijn, Lucas, ‘Mad’ of Jesse!