Beste voetbalvrienden,

Op 16 september gaat de verkoop van de Grote Clubactie loten weer van start.
Alle jeugdleden krijgen vanaf maandag de verkoopboekjes via de trainer uitgereikt. (Ja, ietwat later dan normaal maar soms gaan dingen anders dan gepland)

Voor de fanatiekelingen onder jullie is er de gelegenheid om vandaag al boekjes op te halen. De boekjes liggen klaar in het wedstrijdsecretariaat. Alle boekjes dienen uiterlijk 1 november te zijn ingeleverd.
Op de bar in de kantine staat een speciaal daarvoor bestemde doos.

Ook dit jaar zijn er weer leuke extraatjes te verdienen. Als je 20 loten of meer verkoopt kan je een gratis entreekaarten winnen voor Bobbejaanland of 50% korting op een entreekaartje voor Schiphol behind the scenes of Madame Tussauds.

Daarnaast geven wij als vereniging ook nog een tweetal prijzen weg:
De beste verkoper: krijgt twee bioscoopkaartjes
Het beste team*: patat met frisdrank na de wedstrijd

Let op: je kan de loten alleen verkopen door middel van automatische incasso. Je kan dus geen loten contant verkopen. Belangrijk is dat de lotenkoper zijn of haar GEHELE rekeningnummer, inclusief IBAN code, invult. Als het rekeningnummer niet goed wordt ingevuld kan het lot niet geïncasseerd worden. Dat zou jammer zijn als iemand de kans op een mooie prijs misloopt en jij als verkoper zo je best hebt gedaan.
Van de opbrengst van de loten gaat 80% naar ZCFC. Met dit geld kunnen er weer mooie dingen worden gekocht of clinics worden gegeven.

Dus doe je best voor de club. Wij waarderen jouw inzet!

* Voor beste team moet wel het hele team kaarten verkopen, dus help elkaar!!

clubactie