Wil jij dit jaar de zomer van je leven beleven? Een week zonder ouders, maar met een grote groep leeftijdsgenootjes en knotsgekke leiders? Dan is GJC Zomerkampen precies wat je zoekt!

Wat is GJC?
GJC Zomerkampen organiseert al bijna 70 jaar zomerkampen voor kinderen vanuit de Zaanstreek. Het kamp is voor kinderen tussen

de 9 en 15 jaar oud, verdeeld over twee groepen. Het A-kamp is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (basisschool) en het B-kamp voor kinderen van 13 t/m 15 jaar (middelbare school). Beide groepen gaan een week op pad onder begeleiding van 21 zeer enthousiaste en gekke leiders! Op Kampeerboerderij de Arendshorst in Ommen zal je een onvergetelijke week meemaken!

Waarom zou jij mee moeten gaan?!
Iedere dag is een feestje bij GJC. Van ’s morgens vroeg met z’n allen ontbijten tot ’s avonds met jouw groepje op het podium! Overdag worden de tofste activiteiten bedacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vossenjacht in Ommen, dropping, toneel, knutselen, fietspuzzeltocht, kampvuur, waterspellen en ga zo maar door! ’s Nachts willen sommige kinderen nog wel eens stiekem uitbreken in de hoop dat de leiders hen niet vinden. Dit is natuurlijk ten strengste verboden!! ;)

Wanneer is GJC?
Het A-kamp vertrekt dit jaar zaterdag 20 juli 2019 en komt terug op zaterdag 27 juli 2019. Het B-kamp vertrekt op zaterdag 13 juli 2019 en komt terug op zaterdag 20 juli 2019.

GJC is absoluut een ervaring die je nooit meer zal vergeten! Voor zowel A- als B kamp zijn er nog een aantal plekken vrij. Dit geeft dus ook jou de kans om een fantastische week te beleven!!

Trommel dus snel je vrienden/vriendinnen op en schrijf je in voor een te gekke start van je zomer!

Voor meer informatie en om je in te schrijven: www.gjczomerkampen.nl