Heb jij zin in een te gekke start van de zomervakantie, zonder je ouders en met een grote groep onwijs leuke leeftijdsgenootjes? Dan is GJC precies wat je zoekt!

Vol = vol, dus schrijf je snel in, er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Een week vol met leuke activiteiten en zo gek mogelijk doen! Zo zijn er onder andere een dropping, een vossenjacht en een fietspuzzeltocht, maar ook het leider-tegen-koter-voetbal! Allemaal TE GEKKE dingen!!

Wat is GJC?

GJC organiseert al ruim 65 jaar zomerkampen voor kinderen uit de Zaanstreek. De kinderen zijn tussen de 9 en de 15 jaar oud, verdeeld over twee groepen. A-kamp zijn kinderen van 9 t/m 12 en B-kamp zijn kinderen van 13 t/m 15. Beide groepen gaan een week onder begeleiding van 21 zeer enthousiaste leiders een fantastische week beleven op een kampeerboerderij in Ommen. Iedere dag wordt er een krantje gemaakt, waarin alle avonturen van de kinderen te lezen zijn. Deze ontvangen de kinderen iedere dag voor “het slapen gaan”, maar ook wordt het krantje dagelijks naar de ouders gestuurd, zo blijven ook zij op de hoogte.

Wanneer is het?!
Het B-kamp gaat als eerste kamp van zaterdag 4 juli tot zaterdag 11 juli 2015.
Het A-kamp gaat als tweede kamp, van zaterdag 11 tot zaterdag 18 juli 2015.


Inschrijven?
Al met al is GJC een ervaring die een ieder kind nooit zal vergeten! Voor meer informatie en om je in te schrijven, check dan snel de website: www.gjczomerkampen.com Op de website zijn ook leuke foto’s te vinden om een indruk te krijgen over wat er zoal gedaan wordt! Volg ons nu ook op social media!

Mocht je meer willen weten, kun je ook terecht bij de ZCFC’ers die meegaan als leider: Remco van Dijk, Aart Rijken, Marijn Esman, Jesse (Puppy) Haanstra, Raymond (Dorrel) Dorjee, Charlotte Pieters, Bodhi Smis, Rick Kroezen of Gersom Ootjers!

GJC – je bent gek als je niet meegaat!

Vind je het eng om je alleen in te schrijven? Schrijf je in met een vriendje of vriendinnetje, dan zorgen wij dat jullie samen in een groepje komen. Dat maakt het kamp NOG leuker!