Deze keer stellen we de tweede Musketier aan u voor: Jens Winkel. Jens is 19 jaar oud, woonachtig in Zaandam en tweedejaars student bedrijfskunde aan de universiteit Amsterdam.
Anderhalf jaar geleden kwamen de Musketiers bij ZCFC, nog onder trainer Erwin Römer voor een snuffelstage en zijn niet meer weg te denken bij onze vereniging, evenzo de trouwe supporters van de boys( hun ouders).
Jens is gestart bij Hellas Sport en heeft er tot de C gespeeld. Zijn voetbaltalent bleef niet ongemerkt, hij werd daarom ook gevraagd bij KFC en daar is hij hetzelfde traject in gegaan als Bruce en Jacco. Aangeland bij de A junioren, was er tijdens bewuste jaargang  maar 1 A elftal en viel Jens, net als de andere Musketiers buiten de boot.
Het mooiste moment uit Jens zijn nog korte loopbaan: een kampioenschap met de D van Hellas sport. Jens zijn favoriete plek in het elftal: linksbuiten, of een plek achter de spits.
Doordat Jens bij KFC in een veredeld vriendenteam belandde, was hij toe aan een nieuwe uitdaging, dit kwam Harrie Koster ter ore en toen was het contract snel getekend en verder sprak het voetballen op zaterdag hem zeer aan. De eerste indruk van Jens was de warme ontvangst. Jens wil in de tweede helft van het seizoen lekker voetballen en zoveel mogelijk punten pakken en dat vooral in een goede sfeer.
Aangeland bij de derde Musketier, heb ik de eer om Jacco Munscher, 19 jaar oud, woonachtig in Koog aan de Zaan aan u voor te stellen. Jacco heeft Sport en beweging nivo 4 gestudeerd en is tevens in het bezit van het trainersdiploma TC3, wat hem een baan als jeugdtrainer heeft opgeleverd bij de bekende zaterdagclub Swift uit Amnsterdam. Als tussen jaar heeft hij een job gevonden bij de Jumbo.
De Musketiers hebben hetzelfde traject doorlopen met dit verschil, dat Jacco zijn hele voetballoopbaan bij KFC heeft gespeeld. Tijdens het Oliveo toernooi in Pijnacker, mocht Jacco de beslissende penalty nemen in de halve finale. Hij schoot de strafschop tegen de deklat en liep huilend richting zijn teamgenoten. De keeper verliet in opperste vreugde zijn doel, maar toen hij omkeek, zag hij tot zijn stomme verbazing, dat de bal in het doel lag. Via een bizarre carambole, was de bal via de deklat in het doel beland. Hierdoor speelde KFC de finale, die het uiteindelijk won.
Jacco komt als rechtsback het beste tot zijn recht.
Door de tussenkomst van Harrie Koster en het vertrek van Jens en Bruce bij KFC, was de overstap naar Z snel gemaakt. Jacco vind ZCFC een fascineerde club en ervaart een familieband, die je nergens vindt, alhoewel hij KFC nog steeds een warm hart toedraagt.  Voor de tweede helft van het seizoen wil Jacco een vaste plaats in Z te veroveren en hoopt  dat de spelersgroep intact blijft voor het volgend seizoen.