Na een spannend en boeiend voetbalgevecht tegen streekgenoot DZS boekte ZCFC eindelijk de eerste overwinning. Daarmee verliet ZCFC de onderste plaats en deed die over aan DZS. Maar gemakkelijk ging dat niet. ZCFC ging weer snel van start kreeg kansen, maar benutte deze niet. DZS kreeg daardoor meer zelfvertrouwen, was even beter, en DZS scoorde zelfs de 1-0. ZCFC slaagde voor rust er niet in te scoren, zelfs niet toen vier ZCFC ers vrij voor keeper stonden, elkaar de bal toespeelden alsof niemand durfde te scoren. Na rust, toen Maurits Groenhof en Marijn Esman waren ingevallen, duurde het tot de 60ste minuut voordat Bruce Harrens de 1-1 kon maken, na een verre, door gekopte ingooibal van Nick Bos. Maar nog geen 2 minuten later scoorde DZS de 1-2. Toen dachten de trouwe supporters aan vorige week toen dit scenario zich ook ontrolde en ZCFC, ondanks een overwicht, een nederlaag tegen EVC moest slikken. Maar ZCFC bleef strijdvaardig. Weer was er een ingooibal van Nick en weer wist Bruce Harrens te scoren 2-2. Het zelfvertrouwen bij ZCFC nam zienderogen toe: vol overgave werd de aanval ingezet en na een rommelige situatie voor het doel van DZS, kwam de bal voor de voeten van Bjorn Keetbaas die fraai de 3-2 inschoot. Uit de veelheid van kansen die ZCFC toen nog kreeg wist Jens Winkel met een fraaie kopbal de 4-2 te maken. Bjorn knalde nog een penalty tegen de paal, maar de winst was binnen.

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Brian van Luijcken( in de 2e helft vervangen door Hein Koster), Tom de Vos, Chris Visser(na rust vervangen door Maurits Groenhof), Jasper Breedijk, midden Nick Bos, aanvoerder Björn Keetbaas, Robbie de Jonghe, en voor Jens Winkel, Felix Scheeper(na rust vervangen door Marijn Esman), en Bruce Harrens.

Ook het 2e pikte het eerste punt 2-2 tegen Volendam 5. Begint na 25 november een nieuwe periode? Volgende week speeld ZCFC 1 uit tegen DEM.