ZCFC 2 kampioen na een 9-3 overwinning op Portugal Amsterdam 2, en ZCFC 1 dat zich al vorige week veilig speelde.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer

Het was te merken op het terras van onze kantine, alsof er een soort zomeravond toernooi gaande was, terwijl het eerste nog de laatste competitiewedstrijd moest spelen tegen Sporting Andijk. Dat weliswaar een strijd om des Keizers baard, maar beide ploegen wilden het seizoen goed afsluiten. De einduitslag was 3-3, met natuurlijk twee doelpunten van Brian Meijer, met stip de topscorer van ZCFC, waarvan vooral het tweede met een strakke kopbal fraai was. De derde was een beauty van Marouane, die de bal vanuit een mogelijke hoek door de benen van de keeper plaatste. ZCFC had moeten winnen, kreeg fraaie kansen, wist die niet te benutten en had verdedigend moeite met de snelle midvoor, waardoor er 3-3 op het scorebord kwam. Sporting zullen we volgend jaar in onze klasse missen, want het gaat over naar de zondagcompetitie. Eind goed, al goed.

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Rutger de Vos, Chris Visser, Björn Keetbaas en Jacco Munscher, en midden Marijn Esman, Jens Winkel, en Hein Koster, en voor Jesse Knibbe, Brian Meijer, en Bruce Harrems. Na rust viel Joppe Volcklandt, de keeper van JO19, in voor Remco van Dijk. Marouane El Ibrahaimi en Jordan Butter vielen na rust in voor Marijn Esman en Björn Keetbaas.

Na het laatste fluitsignaal kon het feest losbarsten met zanger Jeffrey Stappers en een heerlijke BBQ van Medy Olof. Een ouderwets en oergezellige afsluiting van het seizoen!

.