Soms heb je wel eens van die uitslagen, waarvan je zou kunnen denken, enigszins geflatteerd, maar deze 0-12 was dat zeker niet. De meiden waren zoals elke week weer toppers! Met ruste was het 0-4, en na 15min in de 2e helft 0-8. Je zou denken de meiden gaan het rustig aan doen, maar niets was minder waar. De aftrap was nog niet genomen door KFC of opnieuw werd er meteen hoog druk gezet en de aanval gekozen en uiteindelijk stond er 0-12 op het bord.

Alle meiden super goed gespeeld.

Voor de thuisblijvers:

Op doel: Jorja (lekker gespeeld en een paar mooie reddingen en na de rust een enkel terugspeel balletje gehad).

Achterin: Olivia B. (altijd betrouwbaar, bijna niet te passeren), Anne K. en Laura (organisatie van achteruit, waardoor iedereen weet wat er van haar verwacht wordt), Lize (lekker op dreef, met mooie steekpasses), In het midden: Sophie (stabiel aan de bal en lekker dat wegdraaien naar links en naar rechts), Olivia L. (in de opbouw altijd aanspeelbaar), Ninte (op snelheid altijd naar voren gericht en scherp op de tegenstander) In de aanval: Anne F. (wat een snelheid, naar binnen en naar buiten), Grace (lekker 2 goaltjes gemaakt vandaag op de juiste plek), Marije (aanspeelbaar op links en behendig langs elke tegenstander) Invallers vandaag: Sven (achterin, betrouwbaar en de rust bewaren voor alle meiden), Sara F. (in de spits en bijna debuteren met een doelpunt).

Gemist werden natuurlijk wel: Lieke, Marissa, Anouk, Chiara, Ruby, Novah en Lina (laatste twee zaten op de bank, in geval van nood 🙂).

Het was geen straf om vandaag vroeg op te staan! 🤩⚽

Ik heb er nu al zin in om volgende week weer te kijken (en een beetje te vlaggen 🚩)

Jan Paul