Bewogen weken op vele (digitale) fronten: 12 december de ZCFC PopQuiz (deel 1, deel II op 16 januari) in een online editie met 16 teams (34 personen). Veel dank aan Aart, Bea en Anja voor de geweldige organisatie!

Afgelopen woensdag de online ZCFC loterij en Bingo. Ook weer een genot om met een bijzonder grote hoeveelheid ZCFC-ers via ZOOM, dit festijn te mogen doen. Tijdens de Bingo trok de Bingo-master met zijn lieftallige assistent, de winnende nummers voor de loterij. Ook hier: zonder de inzet van vrijwilligers zijn we als club niets. In dit geval bijzonder veel dank aan Michel Post voor al het regelwerk en uiteraard de sponsoren die de prijzen ter beschikking hebben gesteld. de sponsoren die dit mogelijk maakte: Bolke’s Lifestyle, EP Electronics, Time for Hair & Salon Lookz, 100% Voetbal, Lab44, Bolke de Beer Horeca, JDL Fotografie, Thermo4U, Pizza Piazza, Le Cockelon, de Hangout Wijk aan Zee, en Visionals Optiek.

De trekking van de loterij is hier nog na te lezen: https://zcfc.nl/prijzenfestival/

Uiteraard -vanwege de privacy- mogen we niets bekend maken over de winnaars, maar mocht u onze masseur binnenkort tegenkomen met een perzik-zachte huid, dan heeft hij deze te danken aan Time for Hair & Salon Lookz!

De hoofdprijswinnares hebben we de dag na de trekking mogen verblijden met de 55 Inch TV van EP Electronics! Geen Netflix meer vanaf de Ipad, maar full screen op deze geweldige TV. Uiteraard gefeliciteerd!

Zoals eerder aangegeven: de opbrengst van de loterij en de PopQuiz is voor de behandeling van Andries Kramer. Afgelopen woensdag hebben we Wouter (de zoon van Andries) het mooie bericht kunnen geven we namens ZCFC de nog ontbrekende 2380 euro hebben aangevuld. Hieronder het bericht van hun facebookpagina. Veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen en heeft bijgedragen! Een bijzonder gebaar in bijzondere tijden. Jullie voorzitters zijn er stil van…

Namens het bestuur

 

Martijn Jonker & Dirk Slootweg