De competitie is alweer enige weken van start, de eerste positieve resultaten zijn behaald, de bal rolt… Langs de velden, in de kantine en op de website een aantal nieuwe gezichten/sponsoren van de club waar wij jullie van op de hoogte willen brengen.

De sponsoren van ZCFC zorgen ervoor dat de teams er tip-top bij lopen, er activiteiten voor onze leden kunnen worden georganiseerd, De bus van het G-team kan blijven rijden, er ijsjes na de training worden verzorgd, kortom al die dingen die het binnen ZCFC aangenaam maken. De afgelopen weken hebben wij –naast de brede groep sponsoren die ZCFC al heeft- een aantal nieuwe ZCFC-partners mogen verwelkomen: Kok Finance, Bolke de Beer Catering, De Saense Heeren, Seijsener Elektrotechniek, en Zandvliet Flooring, Design Supply. Daarnaast is het JO17-1 elftal voorzien van een complete nieuwe outfit (Hijsen met Prinsen, Steigerverkoop.nl, Stacon Bouw BV en Cocoliso) en spelen de Dames 1 met Klaas Vis als shirtsponsor, en last but not least: ook het is het 2e elftal is het nieuwe seizoen voorzien van de nieuwe wedstrijdshirts met Thermo4U,
OM Bouwgroep, Klaas Vis, SKEG BV en Hoveniersbedrijf Mario Kooi. En daar houdt het niet op, nieuwe (kleding)sponsoren hebben zich al gemeld, maar daar over later meer.

Het vernieuwde narrowcasting systeem (de TV-schermen in de kantine) geven naast het programma, uitslagen, kleedkamerindeling ook informatie over deze voor ZCFC belangrijke sponsoren. Ook op de website (met inmiddels ca. 1.000 bezoekers per maand) en via de social mediakanalen van ZCFC zullen wij met enige regelmaat aandacht vragen voor de partners van ZCFC die voor ons veel mogelijk maken. Uiteraard is er bij hen zeer veel waardering als er zo nu en dan een ZCFC-lid een product van hen afneemt.

Om maar even terug te grijpen naar een leus uit ‘den ouden doos’: Koopt bij onze sponsoren!! Zij maken het verschil voor ZCFC.

Namens het bestuur,

Dirk Slootweg & Martijn Jonker