Op deze grillige augustus dag trokken er twee selectie teams ter strijde. Op de kalverhoek stond een treffen tegen het altijd lastige marken op stapel en de andere groep speelde de finale van het Westzaan toernooi tegen Westzaan.

Marken wat dit seizoen in de tweede klasse gaat proberen weer terug te komen in de eerste klasse trad aan met een volle selectie. Z speelde met een groot deel van de selectie van verleden jaar aangevuld met nieuwkomers Joël, Miel en Erno. In het begin werd Z aan alle kanten overlopen je kon zien dat men moest wennen aan elkaar en aan het tempo dit duurde een groot deel van de eerste helft maar langzaam zag je dat het beter ging. Aan het eind van de eerste helft mocht Erno een cadeautje uitpakken en daar heeft hij geen moeite mee. In de rust besproken wat er fout ging en hoe het beter kon. Na rust met de drie wissels gestart kwam Z meteen goed uit de blokken wat resulteerde in een goede aanval en 2-0 door Jens. Niet veel later lag 3-0 en 4-0 door nogmaals Erno en Jens in het mandje. Helaas kon Remco de 0 niet houden door een weg gegeven penalty. Het slot accoord was van de terug gewisselde Bruce die vanaf de bank al die dotjes van kansen aan zich voorbij zag gaan. Met een krachtinspanning wurmde hij zich er tuseen om 5-1 op het bord te zetten. Sommige hebben zich in de arm geknepen of ze niet droomde maar het was toch echt waar. zoals gezegd een zwaluw maakt nog geen zomer maar genieten van het eerste zonnetje doe je.

Vanuit Westzaan werden we op de hoogte gehouden van de verrichtingen aldaar en dat monde uit in een 3-2 overwinning en de eerst beker is een feit deze is op sleeptouw genomen door Felix die nadat de meeste zich al weer hadden aangesloten bij de rest in de kantine later binnen kwam hij schijnt waargenomen te zijn in grote delen van de Zaanstreek met een grote grijns op de face.

Al met al het was nog lang onrustig op de Kalverhoek. Volgende weer trainingsweekend. Kijk er naar uit.