De jeugdtrainers hebben alle trainingen achter de rug en kijken uit naar de groepen waarmee vanaf 12 Augustus weer kan worden gewerkt. Wij zitten als jeugdafdeling in de gelukkige omstandigheid dat er een behoorlijke toename is van nieuwe jeugdspelers welke wij van harte welkom heten bij ZCFC.
U begrijpt dat wij daardoor nu erg druk zijn met het samenstellen van de nieuwe teams van jongste tot en met 18 jaar. Ons streven is begin volgende week dit ook op de site te mogen presenteren. De trainers zullen dan zo spoedig mogelijk ook de Whatsapp-groepen opstarten waardoor contact wordt gemaakt tussen spelers (soms vaders/moeders) en de trainer.

Alles met een schaartje knippen lukt nooit maar neemt u van ons aan dat wij er alles aan doen om zowel spelers, ouders maar ook trainers een fijn team en een mooi voetbalseizoen te bezorgen.
Ontwikkeling van de speler en het functioneren in een team staan voorop en gaan ervoor zorgen dat ZCFC steeds meer jeugdspelers naar een hoger niveau gaat brengen.

De Jeugdtrainersstaf voor komend seizoen is als onderstaande:

Mini’s Stephanie Dorjee / Luuk Kluun
U7 t/m10 Bert van Kralingen plus assistent (Is benaderd)
U11 Roland de Krijger met assistentie
U13 Orfeo Dielingen / Ramon Kaufmann
U15 Robert Donicie / Micha Kef
U17 Damien Prinsen / Erwin vd Wal
U18 (Vacant/Gesprekken gaande)
U19 Mitchel Beckman
Keepers jeugd Terry Reinders
HJO Erik Verheijen

Er zijn ook 2 teams toegevoegd ten op zichte van afgelopen seizoen. Zijnde de U17 2 en een nieuwe leeftijdscategorie binnen ZCFC de U18.

Volgende week dus op de site de teamindelingen!