Naar aanleiding van de laatste persconferentie, heeft de KNVB bekend gemaakt dat het niet haalbaar is de competitie te hervatten (joh..). Jammer uiteraard, geen promotie/degradatie, streep door het seizoen.

Het voltallige bestuur en technische staf zijn echter al druk bezig geweest e.e.a. klaar te zetten om -zodra het weer kan- er toch een knallend seizoenseinde van te maken! Uiteraard zijn we afhankelijk van wanneer e.e.a. mogelijk is, maar wij wilden jullie dit perspectief alvast wel meegeven.

Regio Cup (KNVB)
De KNVB gaat de komende weken inventariseren bij de clubs voor het opzetten van een regionale competitie. Een soort Zaanse Beker. Een korte competitie binnen de regio tegen de ons omringende verenigingen. Lees meer hierover op https://www.knvb.nl/regiocup

7×7 competitie
De draaiboeken worden afgestoft, het wachten is op een mogelijke datum. Een ouderwets 7×7 toernooi op de vrijdagvond voor Zetters en gastteams -en bij voldoende teams- ook een zangertje!

Clinics en toernooitjes voor de jeugd
De jeugd heeft in ieder geval door kunnen trainen, maar ook voor onze jongste Zetters belangrijk om het plezier vast te kunnen houden. Recent een geslaagd Mix-toernooi en op 6 maart een speciale dag met StreetKings! Inschrijven hiervoor kan nog tot 1 maart, is alleen voor leden van ZCFC en is gratis! Later dit jaar nog meer activiteiten.

Team BBQ avonden voor de senioren
Ieder seniorenteam krijgt (zodra het weer kan!) de mogelijkheid om een eigen avond bij de club te organiseren. Onder de nieuwe sfeervol verlichte overkapping, verwarmd met heerlijke heaters, zittend aan de nieuw tafels en stoelen, met een drankje, herinneringen ophalen. De club betaald de kosten (tot max 100,-) voor de BBQ. Aanmelden kan via voorzitter@zcfc.nl

Een ouderwets ZCFC eindfeest
Oh wat verlangen we weer naar een heerlijk ouderwets, ZCFC-eindfeest. We hebben nog de nodige hobbels te nemen, het virus is nog niet verslagen, maar…. het lonkende vooruitzicht om juist dit te kunnen afsluiten, elkaar weer te kunnen zien en spreken onder de nieuwe terrasoverkapping, horen hoe het gaat, slap over voetbal te kletsen, terwijl op de achtergrond een zanger zijn zoveelste Amsterdamse medley inzet (‘we hebben een bootje..’)… Een ding is zeker, dat feest komt er!

Glazen Bol
Wanneer e.e.a. mogelijk is, is afhankelijk van veel factoren waar wij geen grip op hebben. We hebben stiekem wel een beetje zitten schetsen, scenario’s zitten maken. Daarvoor is het wel noodzakelijk om allemaal weer te kunnen voetballen. In het bijgevoegde schema (scenarios) hebben we een paar aannames gedaan hoe die planning er mogelijk uit zou kunnen komen te zien. Een glazen bol vanuit het bestuur dat hopelijk een beetje een leidraad geeft.

Linksom of rechtsom, we gaan er iets moois van maken!!

Namens het bestuur

 

Dirk Slootweg & Martijn Jonker