Corona2021-09-21T23:30:39+02:00

Corona maatregelen en ZCFC

Vanuit de vereniging doen we er alles aan gedaan om veilig en verantwoord te kunnen sporten bij ZCFC. Een hele klus, maar zeer veel dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. 

 Lees voor je bezoek aan het Sportcomplex van ZCFC de informatie alsjeblieft daarom goed door:

De 1,5 meter maatregel zal per 25 september worden afgeschaft, langzaam maar zeker gaan we terug naar normaal. Voorwaarde is dan wel dat er op bepaalde plekken met een Corona-pas gewerkt gaat worden. Voor een doorloop-plek zoals de kantine van ZCFC is het niet echt haalbaar om dit te controleren en te handhaven. Inmiddels is duidelijk dat sportkantines een iets andere positie krijgen en dat voor buitenterrassen deze maatregel niet van toepassing is. Gelukkig hebben wij inmiddels een enorm buitenterras dat wij volop kunnen gebruiken. Om het voor iedereen toegankelijk te houden, doen we het vanaf 25 september als volgt bij ZCFC:

  • De 1,5 meter maatregel is voor het gehele complex afgeschaft. Respecteer wel ieders positie.
  • De kantine is alleen toegankelijk voor het bestellen, afhalen en afrekenen van eten en drinken. Binnen kun je niet zitten.
  • Op het buitenterras kun je zitten en de consumpties nuttigen. Buiten staan 4 gasheaters mocht het te koud worden.
  • Toiletten zijn gescheiden van de kantine/vallen daarmee buiten de controleplicht en zijn vrij toegankelijk

Aan een ieder het dringende verzoek om niet in de kantine te blijven ‘hangen’ en alleen te gebruiken voor het bestellen en ophalen van je consumpties. Op deze manier houden wij het voor sportcomplex voor iedereen toegankelijk en voorkomen we boetes /en allerlei draconische maatregelen om alsnog te moeten gaan controleren.

Er is bewust gekozen voor deze insteek zodat we het complex voor iedereen toegankelijk houden. Er zijn wel een paar basisafspraken die wij hierin met elkaar maken:

  • Behandel elkaar met respect voor elkaars positie: Sommigen zullen nog afstand willen houden, anderen juist niet. Respecteer dat.
  • Mocht je de onbedwingbare behoefte hebben hebben om wel de discussie (voor of tegen) aan te gaan (met een van de vrijwilligers): doe dit dan buiten het sportcomplex van ZCFC. Wij zijn een voetbalclub, geen discussieclub.

Alvast dank voor de medewerking!

Corona

Ga naar de bovenkant