ZCFC 7 TEGEN 7 TOERNOOI 2021 – 2022

We gaan wat nieuws doen wat eigenlijk niet nieuw is maar de opzet is wel!

We gaan de grote ZCFC 7 tegen 7 competitie opzetten voor alle senioren elftallen van ZCFC vanaf ZCFC 3!

Wat is de bedoeling
Gedurende het seizoen 2021/2022 wordt er een 7 tegen 7 competitie georganiseerd in de AZ hal bij ZCFC. Alle teams kunnen zich hiervoor inschrijven en bestaat je team uit zoveel spelers dat er zelfs 2 teams kunnen worden ingeschreven dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je bepaalt zelf de naam van het team welke je inschrijft. Uit de ervaringen uit het verleden weten wij dat een team bij voorkeur dient te bestaan uit minimaal 9 spelers, er mag continu gewisseld worden. Houdt ook rekening met het onderstaande :

Dames 1 heeft aangegeven ook graag aan de competitie te willen deelnemen, echter wel met het verzoek om minimaal per 2 dames ingedeeld te worden in 1 van de ingeschreven herenteams. Uiteraard hebben wij als organisatie mee ingestemd, het is immers een toernooi voor de senioren leden van ZCFC.

Iedere donderdagavond (begin competitie eerste donderdag van November) worden er 2 wedstrijden gespeeld van 2x 20 minuten. De aanvang van de wedstrijden is 20.00 uur. De organisatie zal zijn best doen om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te regelen, lukt dit echter niet dan dient de thuisspelende ploeg een scheidsrechter aan te wijzen binnen het team. Uiteraard kan er in goed overleg ook besloten worden om zonder scheidsrechter de wedstrijden te spelen.
De wedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond in de hal van AZ, wat betekend dat het ALTIJD door zal gaan! 

Hoeveel wedstrijden speelt een team
Omdat wij op dit moment nog niet weten hoeveel team zich zullen inschrijven kunnen wij nog geen wedstrijdschema opmaken en weten wij ook nog niet om de hoeveel weken je team een wedstrijd speelt. Uiteraard kan er als er geen 7 tegen 7 wedstrijd is nog altijd getraind worden op het vaste tijdslot welke je als team hebt op het complex.

Wat kan je team winnen?
De nummer 1 van de competitie zal een ZCFC tegoedbon winnen ter waarde van € 150,- welke te besteden is in de kantine van ZCFC, nummer 2 verdiend een ZCFC tegoedbon van € 75,- welke ook te besteden is in de kantine van ZCFC!

Spelers uit de selectie (ZCFC 1 en ZCFC2) zijn uitgesloten van deelname aan het toernooi.

Middels het onderstaande formulier kan je je aanmelden voor deelname aan het 7 tegen 7 toernooi waarvan de wedstrijden zullen worden gespeeld op donderdag-avond in de hal van AZ.
Omdat er door de dames is aangegeven mee te willen spelen met de heren en per 2 tallen te worden verdeeld dienen jullie jullie apart in te schrijven. De organisatie zal de verdeling doen.
Naam(Vereist)
Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden
Deze wordt alleen gebruikt als er onverwachts een wedstrijd uitvalt, je ontvangt dan een bericht op je mobiel
Speelster van(Vereist)
Akkoord(Vereist)